Kontakt: Vila 3M


VIŠE...

POŠALJITE UPIT

Politika privatnosti *

Vila 3M
Kaludjerske Bare, Mala Reka, Србија
Cena na upit. - APARTMANI NA TARI, PLANINSKE KUĆE NA TARI, SOBE NA TARI
4 Apartmana, 2 sobe

Više od običnog odmora, po pristupačnim cenama… U prijatnom ambijentu Nacionalnog parka „Tara“, nalazi se porodični pansion „Vila 3M“, Dojčila i Milke Despotović, dobro poznat svim zaljubljenicima u prirodu koji navraćaju u ove predele. U prijatnoj domaćoj atmosferi možete uživati u miru i tišini, čistom planinskom vazduhu, domaćim specijalitetima, netaknutoj prirodi kao i prirodnim lepotama šireg područja Tare i Zlatibora. Pored bogatih sadržaja Nacionalnog parka Tara, neposredna blizina popularnih turističkih odredišta, kao što su Mitrovac, „Tepih livada“, Kozja stena, čuvena „Šarganska osmica“ i „Drvengrad“ na brdu Mećavnik, čini ovo mesto idealnim ne samo za opuštanje i sportske aktivnosti, već i za obilaske i razgledanja.
Mi smo porodični pansion za sve one kojima su mir, opuštanje i uživanje u prirodi važniji od noćnog života i provoda. Uvek smo težili da se naši gosti osećaju prijatno i opušteno, i danas, skoro četrdeset godina nakon što smo ugostili prve goste, možemo s ponosom reći da smatramo da smo u tome i uspeli. Pored zaljubljenika u prirodu, planinara i sportista, naši stalni gosti su i brojne ustanove i organizacije, kao što su dečja obdaništa, planinarska i kulturno umetnička društva. Pogledajte lokaciju na Google mapi.

Pored smeštaja nudimo i domaću hranu, u koju između ostalog spadaju i specijaliteti ovoga kraja: pečurke, pastrmka iz reke Rače, šumski med, slatko od borovnica, šumskih jagoda i drugog divljeg šumskog voća. Naravno, tu su i kajmak, sir i domaći pršut.

PRIMAMO VAUČERE ZA ODMOR U SRBIJI.

Posetite našu internet prezentaciju:

U prizemlju vile nalazi se velika trpezarija sa kuhinjom

Vila raspolaže sa 4 apartmani i dve sobe. Sve je komplet opremljeno za Vaš miran odmor na ovoj planinskoj lepotici.

Apartman 1

Apartman 2

Apartman 3

Apartman 4

Soba 1

Soba 2

Objekat na mapi

Vila 3M