Vila Anđelija

  • vila-andjelija-mitrovac-tara-smestaj (1)
  • vila-andjelija-mitrovac-tara-smestaj (2)
  • vila-andjelija-mitrovac-tara-smestaj (6)
  • vila-andjelija-mitrovac-tara-smestaj (5)
  • vila-andjelija-mitrovac-tara-smestaj (4)
  • vila-andjelija-mitrovac-tara-smestaj (3)
Vila Anđelija
- Brvnara, Planinska koliba, Vikendica, Vile

Vila „ANĐELIJA“ se nalazi u izletničkom naselju Krnja jela, na 1 km od Mitrovca na Tari. To je novoizgradjen objekat idelan za odmor na ovoj planini. Veliko igralište za decu, letnjikovac sa roštiljem, sačem i kotlićem učiniće da provedete lep odmor u našem smeštaju.

Vila je površine 75m2. U prizemlju je hodnik, kupatilo, dnevni boravak i komplet opremljena kuhinja sa svim elektronskim uređajima. Na spratu su dve spavaće sobe sa francuskim i običnim ležajem. U dvevnom boravku je trosed koji se razvlači po potrebi. Maksimalni kapacitet je 9 osoba.

U dvevnom boravku je i TV prijemnik sa Total TV paketom kanala (standardni + filmski i arena paket) i muzički stub. Grejanje je na drva.

Na Mitrovcu (1 km od vile) se nalaze tereni za mali fudbal i košarku. Takodje postoji i veliki travnati fudbalski teren. U centru  dečijeg letovališta radi i zatvoreni bazen. Na Mitrovcu se nalaze i ski-staze za decu i početnike u skijanju. Izuzetno je pogodan teren za planinski biciklizam. Za ljubitelje ribolova i sportova na vodi, u neposrednoj blizini su planinsko jezero u Zaovinama ( 2 km), jezero Perućac (11 km) i niz drugih, zanimljivih turističkih destinacija: Manastir Rača, kanjon Drine, Kozija stena sa vidikovcem, Mokra gora i čuvena „Šarganska osmica“.

Objekat na mapi