Kontakt: Vila UNA


VIŠE...

POŠALJITE UPIT

Politika privatnosti *

Vila UNA
Planina Tara, Srbija
TARA III, IZDVAJAMO - TARA - KAL. BARE OD 35€ APARTMAN PO DANU - APARTMANI NA TARI, VILE NA TARI, SOBE NA TARI
5 Apartmana Cena zavisi od broja noćenja. Cene su uvećane za vreme praznika i u zimskom periodu.

Vila UNA se nalazi se u centru Kaludjerskih Bara na Tari, udaljena  50 metara od restorana Jeremičak i 300 metara od hotela Omorika i prodavnica prehrambenih proizvoda. Pogledajte lokaciju na Google mapi.

Raspolažemo sa 5 komplet opremljenih apartmana. Grejanje je centralno. Televizija je MTS Sat. Besplatan je bežićni internet.

U ponudi iznamljivanje Buggy-ja, istražite lepote planine Tare. Za naše goste poseban popust.

Apartman 2 A – 45 m2
Raspolaže sa dnevnim boravkom sa kuhinjom i trpezarijom, kupatilom i dve sobe. Jedna je sa francuskim ležajem a druga dećija sa krevetima na sprat. Maksimalno se može smestiti 6 osoba.

Studio apartman 3 A – 40 m2
Raspolaže sa dnevnim boravkom sa kuhinjom, kupatilom. Unutra j  francuski ležaj i dodatnni ležaj na razvlačenje. Maksimalno se može smestiti 4 osobe.

Apartman 4 – 45 m2
Raspolaže sa dnevnim boravkom sa kuhinjom i trpezarijom, kupatilom i sobom sa francuskim ležajem i terasom. Maksimalno se može smestiti 4 osobe.

Apartman 5 – 45 m2
Raspolaže sa dnevnim boravkom sa kuhinjom i trpezarijom, kupatilom, dve spavaće sobe sa po jednim singl krevetom i terasom. Maksimalno se može smestiti 4 osobe.

Apartman 6 – 45 m2
Raspolaže sa dnevnim boravkom sa kuhinjom i trpezarijom, kupatilom, sobom sa dva singl kreveta i terasom. Maksimalno se može smestiti 4 osobe.

Objekat na mapi

Vila UNA