Apartmani na Drini ČOLIĆ

Kontakt: Apartmani na Drini ČOLIĆ


VIŠE...

POŠALJITE UPIT

Politika privatnosti *

Apartmani na Drini ČOLIĆ
Drina, Bajina Bašta
TARA II, IZDVAJAMO - BAJINA BAŠTA Cena na upit. - VILE - LUX SMEŠTAJ -TARA - DRINA, APARTMANI I SOBE B.BAŠTA
202 Godina izgradnje 2 Apartmana - 8+8 Osoba Cena zavisi od broj osoba, perioda i dužine boravka. Za praznike su cene uvećane.

Novoizgrađeni apartmani na Drini ČOLIĆ se nalaze u mestu Crvica, udaljeni 3km od centra Bajine Bašte. Pogledajte lokaciju na Google mapi.

Uživajte u odmoru pored bazena, na velikoj terasi sa 20 mesta u hladovini iznad Drine, na privatnoj plaži pored reke, spremajte roštilj u velikom letnjikovcu dok se deca igraju na dečijem igralištu ili na terenima za mali fudbal i odbojku…. Sve je tu za potpuni odmor i uživanje pored reke Drine, a ni Tara nije daleko. Kaluđerske Bare na Tari su 18km od našeg smeštaja, Kućica na Drini na 1,5 km a jezero Perućac 17km. U blizi je i restoran kao i prodavnica mešovite robe.

Naš objekat raspolaže sa dva komforna apartmana od po 70m2. Svaki ima hodnik, veliki dnevni boravak, sobu sa francuskim i dva kreveta na sprat, kupatilo i terasu sa pogledom na bazen i reku Drinu. Apartmani su opremljeni inverter klimama, besplatnim internetom i MTS kablovskim kanalima. Maksimalni kapacitet po apartmanu je 8 osoba.

APARTMAN 1 – PRIZEMLJE

APARTMAN 2 – SPRAT

TERASA IZNAD DRINE

LETNJIKOVAC SA ZIDANIM ROŠTILJEM

DEČIJE IGRALIŠTE I SPORTSKI TERENI

 

 

Objekat na mapi

Apartmani na Drini ČOLIĆ