Vila Zlatna pahulja

Kontakt: Vila Zlatna Pahulja


VIŠE...

POŠALJITE UPIT

Vila Zlatna pahulja
Kaludjerske Bare, Mala Reka, Србија
TARA III, IZDVAJAMO - TARA - KAL. BARE Od 30€ Apartman - APARTMANI NA TARI, VILE NA TARI
4 APARTMANA

Vila „Zlatna Pahulja“ nalazi se u neposrednoj blizini Hotela „Beli Bor“, na putu za manastir Srpskih Svetitelja. Pogledajte lokaciju na Google mapi.

Vila raspolaže sa 4 konforna apartmana opremljena po visokim standardima. Dvorište je lepo uređeno sa ljuljaškam za decu i garniturama za sedenje. Ispred je i veliki letnjikovac sa roštiljem. Položaj i konfor koji vam nudimo omogućiće da provedete ugodan odmor i uživate u svemu što planina Tara nesebično nudi.

U blizini vile se nalazi hotel „Beli bor“, Ergela konja, Manastirski stanovi i crkva, vidikovac Crnjeskovo sa koga se pruža lep pogled na Bajinu Baštu i manastir Raču, ski staze sa školom skijanja, nacionalni restoran «Radmilovac» a na manje od 2 kilometra udaljenosti je hotel «Omorika». Od nas se mogu realizovati i izleti do Mitrovca, jezera u Zaovinama, do Mokre Gore, obići grad Mećavnik, Zlatibor i grad Bajinu Baštu ili se okupati na Perućačkom jezeru.

Telefoni za informacije i rezervacije:
Apartmani 1 i 4 064/2046-701, Apartmani 2 i 3 063/7247-853 i 

Apartmani 1 i 2 raspolažu sa: velikim dnevnim boravkom sa kuhinjom i trpezarijom, spavaćom sobom sa francuskim ležajem, jednim singl ležajem i kupatilom. Grejanje je centralno na pelet. Idealno je za smeštaj od 2-4 osobe. Besplatan je bežični internet.

APARTMAN 1

APARTMAN 2

Apartmani 3 i 4 raspolažu sa: dnevnim boravkom sa kuhinjom i trpezarijom, spavaćom sobom sa francuskim ležajem, jednim singl ležajem i kupatilom. Grejanje je centralno na pelet. Idealno je za smeštaj od 2-4 osobe.

APARTMAN 3

APARTMAN 4

Dodatni detalji

  • CENOVNIK - NAPOMENA: Cena zavisi od broja osoba, perioda i dužine boravka. Za praznike cene su uvećane.
Video snimak objekta
Objekat na mapi

Vila Zlatna Pahulja