Apartmani Sarić

Apartmani Sarić
PREPORUKA - Kaluđerske Bare na Tari Od 30€ Apartman - APARTMANI NA TARI, Izdvojeni
4 Apartmana

Apartmani Sarić se nalaze na Kaluđerskim Barama na raskrsnici skretanja za hotel Omoriku i Mitrovac. Novoizgrađeni i konforni apartman u planinskom stilu učiniće da provedete nezaboravan odmor na ovoj planini. Udaljeni su od hotela Omorika 1 km a od restorana Kurta 1,2 km. Ispred objekta su mesta za parking. Pogledajte lokaciju na Google mapi.

Televizori su sa Total Tv paketom kanala. U apartmanima je besplatan bežični inzernet.

U blizini apartmana su sportski tereni, staze za sankanje i ski-lift kod hotela „Omorika i restorana „Kurta“ . Ski-lift kod hotela „Beli Bor“ nalazi se na udaljenosti od oko 1,5 km. Sa Tare se mogu realizovati i izleti do Mitrovca, jezera u Zaovinama, do Mokre Gore, obići grad Mećavnik, Zlatibor i grad Bajinu Baštu ili se okupati na Perućačkom jezeru.

Apartman 1 (studio) povrsine 40 m2 raspolaze dnevnim boravkom (dvosed i trosed na razvlacenje), komplet opremnjenom kuhinjom,kupatilom i terasom.

Apartman 2 povrsine 40 m2 raspolaze dnevnim boravkom( trosed na razvlacenje), sobom ( 2 singl lezaja koja se po potrebi mogu spojiti), kuhinjom, kupatilom i terasom. Sve je potpuno novo i komplet opremljeno. U apartmanu je centralno grejanje.

Apartman 3 povrsine 40m2 je novoizgradjeni ekskluzivni apartman koji raspolaze dnevnim boravkom ( ugaonom garniturom na razvlacenje), komplet opremljenom kuhinjom, kupatilom, sobom sa francuskim lezajem i terasom. U apartmanu je centralno grejanje.

Apartman 4 povrsine 40m2 je novoizgradjeni ekskluzivni apartman koji raspolaze dnevnim boravkom, komplet opremljenom kuhinjom, kupatilom, sobom sa francuskim lezajem i terasom. U apartmanu je centralno grejanje.

Dodatni detalji

  • CENOVNIK - NAPOMENA: Cena zavisi od broja osoba, perioda i dužine boravka. Za praznike cene su uvećane.

Kontakt: Apartmani Sarić


VIŠE...

KONTAKTIRAJTE VLASNIKA

Poltika privatnosti *

Loading...
Video snimak objekta
Objekat na mapi
error: Sadržaj je zaštićen od kopiranja !!!