Apartmani Zavičaj

Kontakt: Apartmani Zavičaj


VIŠE...

POŠALJITE UPIT

Politika privatnosti *

Apartmani Zavičaj
Zaovine, Serbia
TARA III, IZDVAJAMO - TARA - ZAOVINE Cena na upit. - APARTMANI NA TARI, PLANINSKE KUĆE NA TARI, VILE NA TARI
3 Apartmana

Apartmani ZAVIČAJ se nalaze u vikend naselju Jezera u Zaovinama. Pogledajte lokaciju na Google mapi

To je novoizgrađen objekat u planinskom stilu, udaljen 5 km od Mitrovca (Informativni centar Nacionalnog parka Tara, Beogradsko dečije odmaralište sa ambulantom, Restoran Kačara, Pošta, prodavnica…) i samo 500 metara od jezera Zaovine, idealno je mesto za omor i rekreaciju u prelepoj prirodi planine Tare U dvorištu se nalazi veliki zidani roštilj kao i klackalice i ljuljaške za decu. Udaljenosti od apartmana: Perućac, Perućačko jezero, Vrelo 15 km. Mokra Gora, Šarganska osmica, Drvengrad 20 km. Kaluđerske Bare – hoteli V.U. Omorika, Beli Bor 28 km. Bajina Bašta 29 km. Zlatibor 47 km. Beograd 175 km.
Raspolažemo sa tri komplet opremljena apartmana. Besplatan je bežični internet. U svim apartmanima grejenje je pećima na drva i radijatorima na struju.

Apartman 1 – Idealan je za smeštaj 4 osobe ili jednu porodicu. Raspolaže velikim dnevnim boravkom (dvosed i trosed koji se razvlače) sa kuhinjom i trpezarijom, sobom sa francuskim ležajem i kupatilom. U dnevnom boravku je TV prijemnik sa Polaris satelitskim paketom kanala.

Apartman 2 – Idealan je za smeštaj 4 osobe ili jednu porodicu (francuski ležaj + trosed koji se po potrebi može razvući. Raspolaže velikim dnevnim boravkom sa kuhinjom i trpezarijom, velikom terasom, predsobljem sa ostavom i kupatilom. U dnevnom boravku je TV prijemnik sa Polaris satelitskim paketom kanala.

Apartman 3 – Idealan je za smeštaj 4 osobe ili jednu porodicu (francuski ležaj + trosed koji se po potrebi može razvući. Raspolaže dnevnim boravkom sa kuhinjom i trpezarijom, terasom, predsobljem sa ostavom, sobom i kupatilom. U dnevnom boravku je TV prijemnik sa Polaris satelitskim paketom kanala.

Objekat na mapi

Apartmani Zavičaj