Apartmani Ordagić

Apartmani Ordagić
Cena na upit. - APARTMANI NA TARI, PLANINSKE KUĆE NA TARI, VILE NA TARI

Vikend kuća sa dva apartmana. Nalazi se na najposećenijem delu planine Tare – Kaluđerske Bare. Vikendica je udaljena od hotela OMORIKA nešto više od pola kilometra, a u blizini je pošte i restorana JEREMIČAK. Pogledajte lokaciju na Google mapi.

Položaj i komfor koji Vam nudimo omogućiće da provedete ugodan odmor i uživate u svemu što planina Tara nesebično pruža posetiocima zaljubljenicima u ovu lepoticu kojih je sve više. Sa Tare se mogu realizovati i izleti do Mitrovca, jezera u Zaovinama, do Mokre Gore, obići grad Mećavnik, Zlatibor i grad Bajinu Baštu ili se okupati na Perućačkom jezeru. U blizini vikendice je i staza za sankanje i ski-lift kod hotela “Omorika i restorana „Kurta“ . Ski-lift kod hotela „Beli Bor“ nalazi se na udaljenosti od oko 1,5 km

Svaki apartman poseduje dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom i kupatilo u prizemlju, dve spavaće sobe na spratu od kojih je jedna dvokrevetna sa pomoćnim ležajem i jedna trokrevetna soba. U obadva apartmana se nalazi TV prijemnik, kamin, kompleto opremljena kuhinja s posudjem, dovoljno ormara, terasa. Ispred objekta je veliko dvorište sa parkingom.

Kontakt: Apartmani Ordagić


VIŠE...

Pošaljite poruku vlasniku

Objekat na mapi
error: Sadržaj je zaštićen od kopiranja !!!