Apartmani Petrović

Apartmani Petrović
Kaludjerske Bare, Кремна, Србија
Cena na upit. - APARTMANI NA TARI, PLANINSKE KUĆE NA TARI, VILE NA TARI
3 Apartmana

Nedaleko od hotela „Beli Bor“, na putu prema ergeli i manastirskim stanovima nalaze se Apartmani Petrović. Pogledajte lokaciju na Google mapi.

Lepo uređeno dvorište, tri apartmana sa velikim terasama kao i lepa okolina učiniće da provedete nezaboravan odmor na planini Tari. U objektu je bežićni internet. U blizini naših apartmana se nalazi hotel „Beli bor“, Ergela konja, Manastirski stanovi i crkva, vidikovac Crnjeskovo sa koga se pruža lep pogled na Bajinu Baštu i manastir Raču, ski staze sa školom skijanja, nacionalni restoran «Radmilovac» a na 2 kilometra udaljenosti je hotel «Omorika». Od nas se mogu realizovati i izleti do Mitrovca, jezera u Zaovinama, do Mokre Gore, obići grad Mećavnik, Zlatibor i grad Bajinu Baštu ili se okupati na Perućačkom jezeru.

Apartman 1 je nov i konforan studio apartman sa francuskim i još jednim ležajem. Ispred je terasa. Sve je komplet opremljeno. U apartmanu je i TV prijenik i DVD plejer.

Apartman 2 raspolaže sa dve sobe, dnevnim boravkom sa trpezarijom i kuhinjom, kupatilom i terasom. Sve je komplet opremljeno. U dnevnom boravku je TV prijemnik sa zemaljskim kanalima.

Apartman 3 raspolaže sa dnevnim boravkom sa kuhinjom, dvokrevetnom sobom i kupatilom. Sve je komplet opremljeno. U dnevnom boravku je TV prijemnik sa zemaljskim kanalima.

Objekat na mapi