Kontakt: BRVNARE „SESTRE“


VIŠE...

POŠALJITE UPIT

Politika privatnosti *

BRVNARE „SESTRE“
Planina Tara
Od 40€ Dan - VIKENDICE NA TARI, BRVNARE NA TARI, PLANINSKE KOLIBE NA TARI
2 Brvnare / 6 + 6 Osoba

Prelepi vidikovci, planinska jezera, priroda u njenom izvornom obliku, veliki broj staza za pešačenje i planinski biciklizam, lov, ribolov i brojne druge aktivnosti u prirodi za decu i odrasle koje možemo organizovati za vas su samo neki od razloga zašto vaš odmor da provedete u brvnarama „Sestre“ koje se nalaze na 1.300 metara nadmorske visine na padinama Nagramka pored sela Sekulići. U blizini se nalazi etno restoran, a dečije odmaralište „Mitrovac“ i jezero Zaovine su udaljeni 5 km. Brvnare su završene krajem februara 2020. godine i predstavljaju rezultat desetogodišnje zaljubljenosti bračnog para i njihove tri ćerke u lepote Tare.
Lokacija na Google mapi.

Brvnara „Sestra-1“ koja može primiti do 6 osoba raspolaže terasom, dnevnom sobom, dve spavaće sobe i kompletno opremljenim kupatilom i kuhinjom. Dnevna soba je opremljena ugaonom garniturom, LED televizorom sa POLARISOM kablovskom televizijom, norveškom peći na drva „JOTUL“, klub stolom i masivnim drvenim stolom i stolicama ručne izrade. Zidovi dnevne sobe su urađeni od drveta i tradicionalne crvene cigle.
U potkrovlju se nalaze dve spavaće sobe sa norveškim radijatorima. U jednoj od njih je postavljen prozor dimenzija 1,8 x 1,2 metara koji pruža zadivljujući panoramski pogled. Između soba se pruža mali hodnih u kome su postavljene police za odlaganje stvari. Sobe su opremljene sa po dva kreveta za jednu osobu sa noćnim stolovima i lampama.
Bežični internet je dostupan.

Brvnara „Sestra-2“, kapaciteta do 6 osoba, je nešto luksuznija od „Sestre-1“. Raspolaže terasom, dnevnom sobom, kompletno opremljenim kupatilom i kuhinjom i velikom spavaćom sobom-galerijom. Dnevna soba je opremljena ugaonom garniturom, LED „smart“ televizorom sa POLARISOM kablovskom televizijom, norveškom peći na drva „JOTUL“, klub stolom i masivnim drvenim stolom i stolicama ručne izrade. Zidovi dnevne sobe su urađeni od drveta i prirodnog kamena.
Potkrovlje predstavlja spavaću sobu površine oko 30 kvadrata u potpunosti obloženu autentičnim drvetom sa Tare. Soba je opremljena sa jednim velikim bračnim krevetom i dva kreveta za po jednu osobu i velikim norveškim radijatorom. Posebna atrakcija je prozor dimenzija 2 x 1,6 metara koji pruža zadivljujući panoramski pogled.
Bežični internet velike brzine je dostupan.

 

 

Dodatni detalji

  • CENOVNIK - NAPOMENA: Cena zavisi od broja osoba, perioda i dužine boravka. Za praznike cene su uvećane.
Objekat na mapi

BRVNARE „SESTRE“