Domaćinstvo JEREMIĆ

Kontakt: Domaćinstvo JEREMIĆ


VIŠE...

POŠALJITE UPIT

Politika privatnosti *

Domaćinstvo JEREMIĆ
Sokolina, Serbia
Cena na upit. - VIKENDICE NA TARI, PLANINSKE KUĆE NA TARI, VILE NA TARI
2 Kuće / 10 Osoba / 7 + 3

Domaćinstvo porodice Jeremić raspolaže sa dve nove kompletno opremljene kuće koje se nalaze na 8 ari placa i na 1000 m nadmorske visine. Pogledajte lokaciju na Google mapi.

Novo u ponudi Domaćinstva Jeremić
Domaća hrana za naše goste, mogućnost da se hranite kod nas. Doručak, ručak ili večera, možete sami da se odlučite.
Domaćinstvo se bavi proizvodnjom i prodajom domaćih proizvoda (rakije, likera, sokova, slatkog,džemova, meda, kapi do sremuša, suva pečenica, suva slanina, duvan čvarci …)

Posedujemo igralište za mali fudbal i košarku, ljuljaške i klackalice za decu, veliki letnjikovac kompletno uređen za uživanje, roštilj – sač – kotlić – talandaru. Od nas se mogu realizovati i izleti do Kaluđerskih Bara, Mitrovca, jezera u Zaovinama, do Mokre Gore, obići grad Mećavnik, Zlatibor, jezero Perućac i grad Bajinu Baštu.

Kuća 1 : SVILA

Zatvorena terasa (klizni prozori). Veliki dnevni boravak sa LCD TV-om i polaris medija (80 kanala) Kuhinja kompletno opremljena. Dve spavaće sobe, jedna sa francuskim ležajem a druga je trokrevetna obe raspolažu sa TV prijemnikom i DVD plejerom .Kupatilo komplet opremljeno. Kuća se greje pomoću peći na drva. Kuća je tako izolovana da i usred zime možete da ugrejete i terasu. Ispred kuće imate sto sa klupom da uživate u lepoti uz jutarnju kafu. Idealna za smeštaj 5 do 7 osoba.

Kuća 2 : SVILICA

Zatvorena terasa (klizni prozori). Dnevni boravak sa kuhinjom i komplet opremljenom kuhinjom, LCD TV-om i polaris medija (80 kanala). Spavaća soba sa TV-om. Kuća se greje pomoću peći na drva. Kupatilo komplet opremljeno. Ispred kuće imate sto sa klupom. Kuća je idealna za mlade i zaljubljene parove 2-3 osobe.

Objekat na mapi

Domaćinstvo JEREMIĆ