Planinska kuća Topalović

Kontakt: Planinska kuća Topalović


VIŠE...

POŠALJITE UPIT

Politika privatnosti *

Planinska kuća Topalović
Planina Tara
Cena na upit. - PLANINSKE KUĆE NA TARI, VILE NA TARI
3 Spavaće Sobe 2 Kupatilo 8 Osoba

Planinska kuća „Topalović“ je savršena za veća društva ili porodice sa decom, a može maksimalno da ugosti do 9 osoba.

U prizemlju kuće nalazi se dnevni boravak sa potpuno opremljenom kuhinjom i krevetom na razvlačenje, kupatilo i terasa sa roštiljom, dok su na spratu tri sobe od kojih jedna ima kapacitet za 3 osobe, jedna soba je sa francuskim ležajem, a jedna je dvokrevetna. U dnevnom boravku i u jednoj sobi na spratu je TV sa MTS paketom satelitske televizije, dok se u drugoj sobi nalazi TV sa zemaljskom kanalima. Grejanje je centralno na pelet i kaminom na drva.
Terasa ujedno predstavlja savršeno mesto za opuštanje i odmor tokom celog dana. U objektu postoji besplatan WiFi internet, kao i parking mesta za više vozila. Kuća je opremljena svim potrebnim za boravak gostiju.

Lokacija na Google Mapi

U ovom delu Kaluđerskih bara u blizini planinske kuće „Topalović“ imate mogućnost posetiti Manastir Sabor srpskih svetitelja i ergelu konja (1 kilometar), vidikovac Crnjeskovo (1,5 kilometara) sa koga se pruža lep pogled na Bajinu Baštu i manastir Raču. Pored objekta se nalazi konjički klub „Grom“, gde se mogu uzeti časovi jahanja.
Hotel „Omorika“, hotel „Beli Bor“ i centar Tare su udeljani 1,5 kilometar, a tokom zimske sezone rade ski staze sa školom skijanja.
Preporučujemo da se poseti i Mitrovac (18 kilometara), vidikovac Banjska stena, Zaovinsko jezero (23 kilometra), jezero Perućac (22 kilometra), Mokru Goru, Višegrad (50 kilometara) kao i druge brojne vidikovce i izletišta na Tari. Kontaktom sa turističkim info centrom Bajina Bašta, možete obezbediti organizovane ture planinarenja i raftinga Tarom,kao i organizovanu plovidbu Drinom do Višegrada brodom “GRIZLI”.

Objekat na mapi

Planinska kuća Topalović