Kontakt: TARA Apartmani


VIŠE...

POŠALJITE UPIT

Politika privatnosti *

TARA Apartmani
Planina Tara, Srbija
TARA, IZDVAJAMO - TARA - KAL. BARE OD 70€ NOĆ - APARTMANI NA TARI, VILE - LUX SMEŠTAJ -TARA - DRINA, Izdvojeni
2021 Godina izgradnje 8 APARTMANA CENA ZAVISI OD TIPA APARTMANA I BROJA NOĆENJA. ZA PRAZNIKE CENE SU UVEĆANE

Novi i moderni TARA APARTMANI se nalaze u samom centru planine Tare, na Kaluđerskim Barama. Pogledajte lokaciju na Google mapi.

Raspolažemo sa 8 komfornih apartmana od 40 do 95 m2. Opremljeni u planinskom stilu, po najvišim hotelskim standardima, sa terasama koje gledaju na planinu, termostatima za kontrolu grejanja, konfornim dnevnim boravkom i spavaćim sobama… pretvoriće vaš zasluženi odmor u bajku na planini Tari. Restoran je udaljen samo 20 metara a u blizini su i prodavnice mešovite robe, suvenira, domaćih proizvoda, sportski tereni, šetne staze, staze za sankanje i skijanje…

APARTMAN 1 – 40m2 – Kapacitet: 4 osobe. Cena: 70€/noć. Dnevni boravak, spavaća soba sa francuskim ležajem, kupatilo, terasa

APARTMAN 2 – 45m2 –  Kapacitet: 4 osobe. Cena: 75€/noć. Dnevni boravak, spavaća soba sa francuskim ležajem, kupatilo, terasa 

APARTMAN 3 – 40m2 – Kapacitet: 4 osobe. Cena: 70€/noć. Dnevni boravak, soba sa francuskim ležajem, kupatilo, terasa 

APARTMAN 4 – DUPLEX – 71m2 – Kapacitet: 6 osoba. Cena: 100€/noć.  Dnevni boravak, kupatilo, terasa u prvom nivou. Na spratu su dve sobe sa po francuskim ležajem i kupatilo. U ovom apartmanu je sauna i đakuzi.

APARTMAN 5 – DUPLEX – 51m2 – Kapacitet: 5 osoba. Cena: 80€/noć. Dnevni boravak, kupatilo i terasa u prvom nivou. Na spratu su dve sobe i kupatilo.  Jedna soba je sa franscuskim ležajam a u drugoj je single ležaj.

APARTMAN 6 – DUPLEX – 51m2 – Kapacitet: 5 osoba. Cena: 80€/noć. Dnevni boravak, kupatilo i terasa u prvom nivou. Na spratu su dve sobe i kupatilo.  Jedna soba je sa franscuskim ležajam a u drugoj je single ležaj.

APARTMAN 7 – DUPLEX – 62m2 – Kapacitet: 6 osoba. Cena: 90€/noć. Dnevni boravak, kupatilo i terasa u prvom nivou. Na spratu su dve sobe sa po francuskim ležajem i kupatilo.

APARTMAN 8 – DUPLEKS – 95 m2 – Kapacitet: 6 osoba.  Cena: 110€/noć.Dnevni boravak, spa-relax kutak (sauna, đakuzi), kupatilo i terasa u prvom nivou. Na spratu su dve sobe sa po francuskim ležajem i kupatilo.

 

 

Dodatni detalji

  • NAPOMENA: MINIMALAN BROJ NOĆENJA I PRAZNICI
  • Do 24.1.2022. minimalan broj noćenja je 3.: Od 24.1.2022. su minimum 2 noći, osim od 11.02-16.2.2022.
Video snimak objekta
Objekat na mapi

TARA Apartmani