Tarska kuća Viva

Kontakt: Tarska Kuća Viva


VIŠE...

POŠALJITE UPIT

Politika privatnosti *

Tarska kuća Viva
Kaludjerske Bare, Кремна, Србија
Cena na upit. - APARTMANI NA TARI, PLANINSKE KUĆE NA TARI, VILE NA TARI
4 Apartmana

Planina Tara, netaknuta prirodna oaza, jedno je od retkih mesta koje vam pruža pun doživljaj prirode u njenom izvornom smislu. Mogućnosti aktivnog odmora tokom čitave godine na Tari više su nego raznolike. Tarska kuća Viva kao autentično arhitektonsko rešenje savršeno se uklapa u prostor planine Tare,te vam u svakom pogledu omogućava ugodan i prijatan boravak na Tari. U objektu je besplatan bežični internet. Televizija je MTS satelitska TV. Ispred kuće obezbeđen je parking prostor. Udaljenost od: hotela Beli Bor 600 m, hotela Omorika 1500 m, ski staze 600 m, ergele 500 m. Pogledajte lokaciju na Google mapi.

Tarska kuća Viva raspolaže sa 4 apartmana od kojih su u prizemlju apartmani 1 i 2, veličine 37m2, koji se sastoje od dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, spavaćom sobom, kupatilom i vanjskom terasom.
Izgled apartmana 1 i 2:

Na spratu se nalaze aprtmani 3 i 4, veličine 34 m2, koji se sastoje od dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom, spavaće sobe i kupatilom. Svi aparmani su četvorokrevetni sa mogućnošću dodavanja pomoćnog ležaja.
Izgled apartmana 3 i 4:

Objekat na mapi

Tarska Kuća Viva