Kontakt: Vikendica JELICA


VIŠE...

POŠALJITE UPIT

Vikendica JELICA
Račanska Šljivovica, Митровац на Тари, Serbia
Cena na upit. - VIKENDICE NA TARI
2 Spavaće Sobe 1 Kupatilo 6 Osoba

Vikendica JELICA se nalazi u Šljivovici, u neposrednoj blizini starog hotela “Tara“ i jezera „Jarevac“ na putu Kaluđerske bare – Mitrovac. Pogledajte loakciju na Google mapi.
Vikendica je kategorisana sa tri zvezdice * * * Udaljena je od hotela „Omorika“ 3 km, od Mitrovca 13 km a od Bajine Bašte 20 km. Vikendica ima dve velike terase za trenutke vašeg odmora. Jedna je ispre ulaza a na drugu natkrivenu se ulazi iz dnevnog boravka. Vikendica je idelana za miran porodični odmor u prirodi i tišini. Nalazi na 400m od jezera «Jarevac» i na putu je glavnih pešačkih tura. Od vikendice se mogu realizovati i izleti do Mitrovca, jezera u Zaovinama, do Mokre Gore, obići grad Mećavnik, Zlatibor i grad Bajinu Baštu. U blizini vikendice je ski lift i škola skijanja kao i jezerce Jarevac.
Vikendica raspolaže sa dnevnim boravkom sa trpezarijom, kuhinjom, kupatilom, dve sobe na spratu. U prizemlju vikendice nalazi se dnevni boravak sa velikim francuskim ležajem, dva ležaja, trpezarijom, kuhinjom i kupatilom. Iz dnevnog boravka se izlazi na veliku terasu. Na spratu se nalaze dve spavaće sobe. U jednoj sobi se nalazi jedan francuski i još jedan ležaj a u drugoj dva lažaja. Sve je komplet opremljeno a u dnevnom boravku se nalazi televizor sa domaćim programima. Grejanje u dvevnom boravku je na kamin a u sobama na spratu su uljani radijatori na struju. Gosti vikendice imaju obezbeđen parking.

U suterenu vikendice nalazi se velika soba sa kuhinjom i kupatilom koju izdajemo zasebno.

Objekat na mapi

Vikendica JELICA