Vikendica „Tarsko srce“

Kontakt: Vikendica „Tarsko srce“


VIŠE...

POŠALJITE UPIT

Politika privatnosti *

Vikendica „Tarsko srce“
Oslusa, Serbia
Od 40€ Dnevno - VIKENDICE NA TARI, PLANINSKE KUĆE NA TARI, PLANINSKE KOLIBE NA TARI
2 Spavaće Sobe 1 Kupatilo 6 Osoba

Vikendica „Tarsko srce“ se nalazi na Osluši, centralnom delu planine Tare, na 1030 m nadmorske visine. Udaljena je 4 km od Mitrovca i 18 km od Kaluđerskih Bara. Pogledajte lokaciju na Google mapi. 

Svojim konforom i udobnošću vikendica će vam pružiti savršen odmor na ovom delu planine Tare.

U objektu je bežični wi-fi internet.

Vikendica raspolaže velikim dnevnim boravkom sa kuhinjom i trpezarijom. U prizemlju se nalazi još kupatilo i mali hodnik. Na spratu su dve spavaće sobe sa po jednim bračnim i jednim singl ležajem. Svaka soba ima terasu.

Vikendica raspolaže velikim dnevnim boravkom sa kuhinjom i trpezarijom. U prizemlju se nalazi još kupatilo i mali hodnik. Na spratu su dve spavaće sobe sa po jednim bračnim i jednim singl ležajem. Svaka soba ima terasu. TV je sa zemaljskim kanalima. Grejanje je centralno. Vikendica je opremljena i frižiderom, veš mašinom, peškirima U velikom dorištu ima dosta mesta za praking. Voda je izvorska iz sopstvenog bunara. Ispred vikendice je veliki plac sa terenom za odbojku, stolom za stoni tenis, pikadom, dečijim ljuljaškama…
Do vikendice se stiže dobrim makadamskim putem (povaljan u proleće 2016 .godine) dužine 2 km od glavnog puta. Udaljenost vikendice je 4 km do prve prodavnice, od Zaovinskog jezera 8 km, Perućackog jezera 14 km, od vidikovca 800m.

 

Objekat na mapi

Vikendica „Tarsko srce“