Kontakt: Vila Nina


VIŠE...

POŠALJITE UPIT

Vila Nina
Kaludjerske Bare, Mala Reka, Србија
Cena na upit. - APARTMANI NA TARI, VILE NA TARI, SOBE NA TARI
12 APARTMANA

Vila NINA je savremeni planinski apartmanski objekat koji se nalazi u samom centru planine Tare, na Kaluđerskim Barama i nadmorskoj visini od 1050m. Zbog dobre lokacije, kvalitetne gradnje, modernog enterijera vila predstavlja idealno mesto za vaš odmor. Pogledajte lokaciju na Google mapi.

U dvorištu vile su dva letnjikovca i veliki zidani roštilj. Ispred vile je obezbeđen parking za naše goste. Udaljenost od restorana Jeremičak je 400 m a od hotela Omorika (bazen, sauna, poslastičarnica, noćni bar, diskoteka, kuglana, teretana…) je 500 metara.

Raspolažemo sa 12 apartmana sa centralnim grejanjem i centralnim bojlerima sa toplom vodom u svim kupatilima, Total TV programima (14 kanala). Svaki apartman je sa komplet opremljenom kuhinjom, posteljinama i ostavama. Sve terase su južno orijentisane sa pogledom na pejsaže Tare i Zlatibora. U neposrednoj blizini su staze za sankanje, skijanje i sportski tereni. Od vile se mogu realizovati i izleti do Mitrovca, jezera u Zaovinama, do Mokre Gore, obići grad Mećavnik i Šarganska osmica, Zlatibor, do Perućca sa jezerom i rekom Vrelo i grada Bajine Bašte .

Apartman 2. Apartmani 2 i 6 su isti, trosobni. Raspolažu sa dnevnim boravkom sa kuhinjom i trpezarijom i dve odvojene sobe. Sobe su sa francuskim ležajevima a u dnevnom boravku je trosed. Tu je i Veliki Plazma TV a sobe su takođe sa TV aparatima. Kupatilo je sa tuš kabinom.

Apartman 3. Apartmani 3,4, 7 i 8 su isti, studio apartmani. Sastoje se od dnevnog boravka sa kuhinjom, kupatila sa tuš kabinom i terasom. U dnevnom boravku je veliki trosed koji se razvlači.

Apartman 5. Apartmani 5 i 9 su isti, dvosobni. Raspolažu sa dnevnim boravkom sa kuhinjom, kupatilom sa tuš kabinom i terasom. Tu je i još jedna soba sa francuskim ležajem. U dnevnom boravku je ugaona garnitura koja se razvlači.

Apartman 10. Apartmani 1 i 10 su isti, studio apartmni koji raspolažu sa dnevnim boravkom sa kuhinjom i kupatilom sa tušem. Ležaj  je trosed koji se razvlači.

Apartman 12. Apartmani 11 i 12 su isti, veliki studio apartmni koji raspolažu sa dnevnim boravkom sa kuhinjom, zastakljenom terasom i kupatilom sa tušem. U dvevnom boravku je ugaona garnitura koja se razvlači.

Video snimak objekta
Objekat na mapi

Vila Nina