Vila „Šuka“

Kontakt: Vila „Šuka“


VIŠE...

POŠALJITE UPIT

Politika privatnosti *

Vila „Šuka“
Oslusa, Serbia
50€ Dan - VIKENDICE NA TARI, PLANINSKE KUĆE NA TARI, VILE NA TARI
VILA + 2 Apartmana u zasebnom objektu. Cena za apartmane je od 35 do 40 evra, a za kuću,(vilu) 50 do 60 evra.Cena zavisi od broja osoba, perioda i dužine boravka. Za praznike cene su uvećane.

Vila „Šuka“ i apartmani se nalaze na Osluši – 5 kilometara od Mitrovca i 14 od Kaluđerskih Bara. Pogledajte lokaciju na Google mapi. Vila raspolaže sa velikim dvevnim boravkom u prizemlju i sa dve sobe na spratu. Sve je kompletno opremljeno konforan i miran porodični odmor na planini Tari. U oba objekta je besplatan bežični internet.

Vila raspolaže velikim dnevnim boravkom sa kuhinjom i trpezarijom u prizemlju. Na spratu su dve sobe. Jedna soba je četvorokrevetna (francuski + 2 ležaja) a druga dvokrevetna.

Apartmani „Šuka“ – Osluša – planina Tara

U sklopu vile „Šuka“ posedujemo dva novoizgradjena apartmana. Apartmani su indentični, površine po 25m2. Poseduju: konfornu dnevnu sobu sa kuhinjom i trpezarijom, kupatilom, a na spratu po dve sobe sa terasama koje imaju prelep pogled na šumu, i predstavljaju dodatno zadovoljstvo, kao što je i prikazano na slici. Jedan apartman može da primi najviše 6 osoba. Ispred apartmana je velika terasa, koja pruža dodatnu raskoš i lepotu. Nalazi se u istom dvorištu, gde je i vila „Šuka“, tako da predstavlja pravo mesto za odmor i rekreaciju. Dvorište je veliko, tako da predstavlja idealno mesto za vaše najmladje. Dođite !!! Uverite se u lepote ove predivne planine i okolnih mesta.

U okviru smeštaja nudimo i iznajmljivanje kvadova.

Dodatni detalji

  • CENIVNIK - NAPOMENA: Cena za apartmane je od 35 do 40 evra, a za kuću,(vilu)50 do 60 evra.Cena zavisi od broja osoba, perioda i dužine boravka. Za praznike cene su uvećane.
Video snimak objekta
Objekat na mapi

Vila „Šuka“