Vila „Svitac“

Kontakt: Vila „Svitac“


VIŠE...

POŠALJITE UPIT

Politika privatnosti *

Vila „Svitac“
Mitrovac, Serbia
Cena na upit. - APARTMANI NA TARI, PLANINSKE KUĆE NA TARI, VILE NA TARI
3 Spavaće Sobe 1 Kupatilo 5 Osoba

Vila „Svitac“ je objekat za odabranog putnika koji želi luksuzan odmor u lepom ambijentu vile ali i Mitrovca i planine Tare. Nalazi se na 1 km od centra Mitrovca i na samo 2 kilometra od jezera u Zaovinama što je dodatan razlog da kod nas provedete svoj odmor. Ski staza “Nagramak” na Sekuliću je udaljena 3 km od vile. Etno selo “Drvengrad” Emira Kusturice nalazi se na 18 km udaljenosti a njegove ski-staze na oko 10 km. Pogledajte lokaciju na Google mapi.

Veliki luksuzno opremljen apartman (90m2) raspolaže dnevnim boravkom sa kuhinjom i kupatilom u prizemlju. Na spratu su tri sobe i kupatilo. Jedna soba je dvokrevetna, jedna jednokrevetna i jedna sa francuskim ležajem. U dnevnom boravku je još jedan ležaj što apartman čini idealnim za smeštaj 6 osoba. Sve je komplet opremljeno. Pored centralnog grejanja na struju u dnevnom boravku imamo i kamin koji će vas sigurno zagrejati i upotpuniti atmosferu u dugim zimskim noćima. U dvevnom boravku je i TV prijemnik sa Total TV paketom kanala.

Na Mitrovcu (1,5 km od vile) se nalaze tereni za mali fudbal i košarku. Takodje postoji i veliki travnati fudbalski teren. U centru dečijeg letovališta radi i zatvoreni bazen. Na Mitrovcu se nalaze i ski-staze za decu i početnike u skijanju. Izuzetno je pogodan teren za planinski biciklizam. Za ljubitelje ribolova i sportova na vodi, u neposrednoj blizini su planinsko jezero u Zaovinama ( 2 km), jezero Perućac (11 km) i niz drugih, zanimljivih turističkih destinacija: Manastir Rača, kanjon Drine, Kozija stena sa vidikovcem, Mokra gora i čuvena „Šarganska osmica“.

Objekat na mapi

Vila „Svitac“