Kontakt: Milošev Konak


VIŠE...

POŠALJITE UPIT

Politika privatnosti *

Milošev konak
Kaludjerske Bare, Mala Reka, Србија
TARA, IZDVAJAMO - TARA - KAL. BARE Cena na upit. - APARTMANI NA TARI, HOTELI I MOTELI NA TARI, Izdvojeni
18 Apartmana

Milošev konak je objekat koji se svojim osobenim planinskim stilom savršeno uklapa između decenijskih borova koji ga okružuju. Konak raspolaže sa 18 apartmana i to: osam jednosobnih, šest dvosobnih i četiri trosobna. Za sve goste je obezeđeno parking mesto. Pogledajte lokaciju na Google mapi.
U prizemlju se nalazi lepo ureden restoran, kafe bar, recepcija i prostor za odlaganje ski opreme. Ispred je i velika letnja terasa. Svi apartmani su komplet opremljeni. U svakom dnevnom boravku je garnitura za sedenje, sto sa stolicama, Kompletno opremljena kuhinja, TV prijemnik, Bežicni internet, Telefon, Sobe su sa francuskim ležajevima, Ostavama za stvari Kupatilo sa tušem…

Interent prezenacijom možemo dočarati samo jedan mali deo pogodnosti i udobnosti koje vam ovde nudimo, pa Vas stoga pozivamo da nas posetite i uverite se na pravi način… Zapamtite, u Miloševom konaku ste uvek dobrodošli…

PRIMAMO VAUČERE ZA ODMOR U SRBIJI

Posetite našu internet prezentaciju

Restoran Kafe Bar Terasa. Pored najma apartmana od sada možete i izvršiti doplatu za dorucak, rucak ili veceru u restoranu u okviru objekta koji je savremeno opremljen, prijatnog ambijenta i ima najraznovrsnu ponudu jela i pića. Na letnjoj terasi možete se okrepiti uz veliki izbor domacih i stranih pica, kao i velik izbor kvalitetnih i vrhunskih vina.

Restoran

Recepcija

 

Letnja tarasa

Jednosobni apartmani. Kuca raspolaže sa ukupno 6 jednosobnih apartmana. Sadržaj apartmana: soba (francuski ležaj, dvosed koji se raskplapa, komplet opremljena kuhinja, sto sa dve stolice, telefon, televizor, internet) i kupatilo.

Dvosobni apartmani. Kuca raspolaže sa ukupno 8 dvosobnih apartmana. Sadržaj apartmana: dnevni boravak (ugaona garnitura, komplet opremljena kuhinja, sto sa cetiri stoilice, TV, telefon, internet, ), soba sa francuskim ležajem i terasa. Svi apartmani imaju obezbedjeno parking mesto. Napomena: Dva dvosobna apartmana na trecem spratu nemaju terase ali imaju veci broj ležaja.

Dvosoban apartman sa terasom

Dvosoban apartman bez terase

Trosobni apartmani. Kuca raspolaže sa ukupno 4 trosobna apartmana a od toga su dva sa tersom. Sadržaj apartmana: dnevni boravak (ugaona garnitura, komplet opremljena kuhinja, sto sa cetiri stoilice, TV, telefon, internet ), jedna soba sa francuskim ležajem a jedna sa dva ležaja , kupatilo i terasa.

Trosobni apartman sa terasom

Trosobni apartman bez terase

Objekat na mapi

Milošev Konak