Planinska kuća „TARSKI KUTAK“

Planinska kuća „TARSKI KUTAK“
35€ Dan - VIKENDICE NA TARI, PLANINSKE KUĆE NA TARI, VILE NA TARI

Planinska kuća se nalazi na pomalo skrivenom mestu, na dodiru vikend naselja Sokolina sa šumama Tare. Udaljena je oko 2 km od glavnog puta, a 9 km od Kaludjerskih Bara, te 10km od Mitrovca. Novijeg datuma pravljena, ali poštujući stil gradnje predaka.
Prizemlje površine 52 m2 raspolaže dnevnim boravkom sa kuhinjom ( el.šporet, frižider, toster, električni bokal), dve spavaće sobe sa po dva kreveta ( od toga 1 krevet sa pomoćnim ležajem – fiokom), kupatilom sa kadom i velikom prostranom terasom, kao i dvorištem. Pored glavne kuće je vajat sa tradicionalnim nameštajem i roštiljem. Parking za automobil je ispred kuće. Total tv paket je tu za slučaj lošeg vremena, kao i mini biblioteka. Grejanje je na drva, etažno sa malim kotlom u dnevnom boravku. Slaba internet konencija, ali odlična konekcija sa prirodom. Obezbedjeni posteljina i peškiri.
Ovde možete uživati u laganim šetnjama, vožnji bicikle,..Ali za Vas možemo organizovati izlete do sjajnih tačaka zapadne Srbije – vidikovci Tare, Zaovine, Perućac, Manastir Rača,Drvengrad, Šarganska osmica,vožnju brodom ili čamcem po jezeru Perućac, spust rekom Drinom….i takodje Vam omogućiti ,ukoliko želite, da probate neku adrenalinsku aktivnost – kajaking, kanjoning, stand up padle,…

Dodatni detalji

  • CENOVNIK - NAPOMENA: Cena za 2 noćenja je 40 evra po noći, a za jedno noćenje je 50 evra .

Kontakt: Planinska Kuća „TARSKI KUTAK“


VIŠE...

Kontaktirajte vlasnika

Objekat na mapi
error: Sadržaj je zaštićen od kopiranja !!!