Kontakt: Vila “Vuk”


VIŠE...

POŠALJITE UPIT

Politika privatnosti *

Vila “Vuk”
Račanska Šljivovica, Митровац на Тари, Serbia
Cena na upit. - APARTMANI NA TARI, PLANINSKE KUĆE NA TARI, VILE NA TARI
4 Spavaće Sobe 2 Kupatilo 2 Apartmana / 10 Osoba
Pogled iz smeštajnih kapaciteta VILE VUK će isceliti Vaše misli i osećanja, a boravak u njima omogućiti doživljaj topline porodičnog doma.

Vila “Vuk” se nalazi na planini tari, u mestu Račanska Šljivovica, u neposrednoj blizini starog hotela “Tara“ i jezera „Jarevac“ na putu Kaluđerske bare – Mitrovac. Pogledajte lokaciju na Google mapi.

PRIMAMO VAUČERE ZA ODMOR U SRBIJI

Raspolaže sa dva apartmana. Izrađena je od kvalitetnog stogodišnjeg crnog bora. Idelana je za miran porodični odmor u prirodi i tišini. Udaljena je od Kaluđerskih bara 3 km, od Mitrovca 13 km a od Bajine Bašte 20 km. Od naše vile se mogu realizovati i izleti do Mitrovca, jezera u Zaovinama, do Mokre Gore, obići grad Mećavnik, Zlatibor i grad Bajinu Baštu ili se okupati na Perućačkom jezeru. U blizini vile je ski lift dužine 200 m i škola skijanja.

U apartmanima je besplatan bežični internet. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

Apartman 1 raspolaže sa velikim dnevnim boravkom sa trpezarijom, kuhinjom i kupatilom u prizemlju. U dnevnom boravku se nalazi televizor sa satelitskim i zemaljskim kanalima i jedan kvalitetan muzički uređaj. Grejanje je na kamin. Na spratu su tri sobe. Dve sobe su sa francuskim ležajem a jedna je dvokrevetna. Za trenutke vašeg odmora tu je i zastakljena terasa sa stolom i stolicama.

Apartman 2, površine 48 m2, raspolaže sa dnevnim boravkom sa kuhinjom i sobom, kupatilom i zatvorenom terasom. Grejanje je centralno  na pelet. Parking ispred apartmana.

ROŠTILJ

Video snimak objekta
Objekat na mapi

Vila “Vuk”