Popović spa house Tara

Kontakt: Popović spa house Tara

POŠALJITE UPIT

Politika privatnosti *

Popović spa house Tara
Osluša, Planina Tara, Srbija
Cena na upit. - VIKENDICE NA TARI, PLANINSKE KUĆE NA TARI
2 Spavaće Sobe 1 Kupatilo 2 Kuće / 4+4 osobe

Popović spa house Tara su novoizgradjene luksuzne kuće koje se nalaze na središnjem delu Tare, mesto Osluša, blizu istoimenog vidikovca.
Kuće se nalaze na lepom mestu, imaju svoj parking i prostiru se na 1200m2 dvorišta, sa pogledom na četinarsku šumu.
Imamo dve kuće koje su maksimalno opremljene.
Svaka kuća ima svoju hidromasažnu kadu u odvojenom delu kuće, set peškira, bade mantila, kupki i sredstava za ličnu higijenu, feb za kosu.
Kuća prima do četiri odrasle osobe i ima dve spavaće sobe. U prizemlju se nalazi jedna spavaca soba sa dva kreveta samca a na spratu je velika galerija na kojoj je nalazi veliki bračni krevet iz kog se pruža pogled na prelepu šumu.

Kuhinja je opremljena apsolutno svim aparatima i stvarima koje su potrebne za savršeno uživanje i odmor. U kuhinji se nalazi kombinovani frizider sa zamrzivačem, sporet, mikser, toster, aparat za nes kafu, mašina za sudove, čaj, kafa, šećer i ostali začini koji će vam biti potrebni.
U celoj kući je podno grejanje na struju a u dnevnom boravku se nalazi kamin za one koje vole da uživaju u pucketanju vatre.
Kuće poseduju wi fi, kablovsku televiziju, mini bar sa izborom kvalitetnih pića za maksimalno uživanje i opuštanje u našoj hidromasažnoj kadi.
Svaka kuća ima svoju terasu sa velikom ugaonon garniturom i svoj letnjikovac sa roštiljem.

POGLEDAJTE I NAŠE PLANINSKE KUĆE U BLIZINI OVOG SMEŠTAJA

Objekat na mapi

Popović spa house Tara