Vikendica „Rajski konak“

Kontakt: Vikendica „Rajski konak“


VIŠE...

POŠALJITE UPIT

Vikendica „Rajski konak“
Mitrovac, Serbia
Cena na upit. - APARTMANI NA TARI, VIKENDICE NA TARI, PLANINSKE KUĆE NA TARI
2 Spavaće Sobe 1 Kupatilo 5 Osoba

„Rajski konak“ se nalazi na Mitrovcu. Udaljen je 400 metara od centra Mitrovca na putu prema Kozijoj steni. Pogledajte lokaciju na Google mapi.

Vikendica okružena borovom i jelovom šumom idealno je mesto za miran porodični odmor u prirodi. U velikom i lepo uređenom dvorištu nalazi se veliki letnjikovac i ljuljaška za decu.
Vikendica u prizemlju raspolaže sa galerijom na ulazu, velikim dnevnim boravkom sa kuhinjom, kupatilom i ostavom gde se nalazi i frižider.
Pre ulaska u sobe na spratu nalazi se mala galerija sa foteljom i foteljom koja može da se razvuče i posluži kao pomoćni ležaj. U galeriji se nalazi i TV prijemnik sa zemaljskim i satelitskim kanalima i muzički stub. U produžetku se nalaze dve dvokrevetne sobe sa komodama za stvari i ormanom.
Grejanje u dnevnom boravku je na drva. U galeriji na ulazu se nalazi plinska peć a na spratu u sobama postoji TA peć. Vikendica je komplet opremljena sa posuđem i posteljinama. Prilaz vozilom je do same vikendica a u dvorištu ima dovoljno mesta za parking.

 

Objekat na mapi

Vikendica „Rajski konak“