Kontakt: Vila Bajka

POŠALJITE UPIT

Politika privatnosti *

Vila Bajka
Kaludjerske Bare, Mala Reka, Србија
Cena na upit. - APARTMANI NA TARI, PLANINSKE KUĆE NA TARI, VILE NA TARI
4 Apartmana

Vila « Bajka » Tara je objekat sa 4 zvezdice u sastavu Apartmanskog naselja i tržnog centra « Kaluđerske Bare « smeštenog u centru istoimenog naselja na najlepšem delu planine Tare. Pogledajte lokaciju na Google mapi.

Autor projekta, Prof. Dr. Petar Badovinac, je dajući istinski doprinos očuvanju narodne arhitekture i graditeljskog nasleđa ovog područja, spojio savremeni pristup u građenju sa primenom tradicionalnih prirodnih materijala – drveta i kamena. Tako je i Vila Bajka, savremen i moderan objekat, koji je primenom prirodnih materijala poneo nešto od romantične, tople atmosfere koju imaju stare tarske kuće – brvnare.

Vila «Bajka» Tara je na svega nekoliko stotina metara udaljena od Restorana «Jeremičak» i hotela «Omorika», u neposrednoj blizini nove pošte, koja je takođe u sastavu naselja. Staze za šetnju, sankanje i skijanje su deo najbližeg okruženja, a do reke Drine, Manastira Rača ili Mokre Gore i Drvengrada se stiže za petnaest minuta vožnje. Nešto duže, oko pola sata, se putuje do jezera Perućac, Mitrovca, jezera Zaovine ili pak Zlatibora …
Da li su o Tari sve lepe priče već ispričane ? Proverite. Doživite svoju «Bajku» na Tari .Dobrodošli!

Vila «Bajka» Tara se sastoji od savremeno opremljenih jednosobnih i dvosobnih apartmana.
Svi apartmani su opremljeni sopstvenim kupatilom , čajnom kuhinjom , LCD TV …
Objekat ima centralno grejanje i uređen parking. Jednosobni apartmani su opremljeni sa jednim francuskim ležajem i jednim dečijim ležajem. Dvosobni apartmani u okviru odvojene spavaće sobe imaju jedan francuski ležaj i jedan solo ležaj, a u okviru dnevnog boravka jedan solo ležaj i jedan dečiji ležaj. Gostima apartmana je na raspolaganju i bežični internet. Pušenje u apartmanima, kao i uvođenje kućnih ljubimaca u apartmane nije dozvoljeno.

A1- jednosobni apartman

A2- jednosobni apartman

A3- dvosobni apartman

A4- dvosobni apartman

Objekat na mapi

Vila Bajka