Vikendica Miki

Kontakt: Vikendica Miki


VIŠE...

POŠALJITE UPIT

Politika privatnosti *

Vikendica Miki
Ослуша, Србија
Od 40€ po danu - VIKENDICE NA TARI
4 Spavaće Sobe 2 Kupatilo 10 Osoba

Vikendica Miki nalazi se na planini Tari, mestu zvanom Osluša. Udaljena je 5km od Mitrovca, 14km od jezera Zaovine i Kaluđerskih Bara, a u neposrednoj blizini vidikovca sa pogledom na reku Drinu i Bajinu Baštu. Lokacija na Google mapi.

PRIMAMO VAUČERE ZA ODMOR U SRBIJI

Vikendicu okružuje veliko dvorište sa prostorom za parking, terenom za mali fudbal i košarku, klackalicom i ljuljaškama za decu. Gostima je na raspolaganju korišćenje bicikala a u zimskom periodu sanki za sneg. Takođe, u dogovoru sa domaćinima, moguće je organizovati spust čamcem niz reku Drinu. Osluša se nalazi na nadmorskoj vidini od oko 1000 metara i poznata je po veoma suvoj i zdravoj klimi, koja pogoduje rehabilitaciji od bolesti pluća i popravljanju krvne slike. Idealno je mesto za duge šetnje šumskim putevima, sa stazama pogodnim za biciklizam i vožnju kvad motora.
Sa kapacitetom za 10 osoba naša vikendica je idealno mesto za porodični boravak i uživanje u prirodi i lepotama Tare, kao i mogućnošću izleta do manastira Rača, Mokre Gore – Drvengrada, Andrićgrada i krstarenja jezerom Perućac.

U vikendici je besplatan bežični internet.

Vikendica Miki raspolaže, u prizemlju sa velikim dnevnim boravkom, kuhinjom, trpezarijom, spavaćom sobom sa francuskim ležajem, dečijim krevetcom i kupatilom. Na spratu se nalaze dve spavaće sobe sa francuskim ležajima i jedna soba sa četiri kreveta i kupatilom. Na ulasku u objekat nalazi se prostrana terasa sa ozidanim roštiljem. Vikendica je u potpunosti opremljena i poseduje etažno grejanje.

Dodatni detalji

  • CENOVNIK - NAPOMENA: Cena je za najam celog objekta za 2 osobe. Cena raste sa brojem osoba. Za maksimalnih 13 osoba cena je 120€ po danu. Minimalno je dva noćenja.
Video snimak objekta
Objekat na mapi

Vikendica Miki